Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kartal Rangsorverseny

2021.03.06.

A Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség a következő versenyszámokban hirdet kategóriákat a 2021 Ju-Jitsu Kartal Rangsorversenyen:

– Jiu-Jitsu Ne Waza System
– Jiu-Jitsu NoGi Ne Waza System
– Ju-Jitsu Fighting System
– Ju-Jitsu Duo System
– Ju-Jitsu Duo Show System

A 2021 Ju-Jitsu Kartal Rangsorverseny az év első rangsorversenye. A versenyen RANGSORPONTOK szerezhetők. Megfelelő rangsorpont elérésével a versenyzők minősítést szereznek. (A-minősítés, B-minősítés, C-minősítés).

A rangsorpontok szerepet kapnak a sport ju-jitsu övvizsga megszerzésében is. A nevezés MSJJSZ tagsághoz kötött. A 2021 Ju-Jitsu Kartal Rangsorversenyen a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség tagjai – igazolt versenyzői vehetnek részt.

A tagsággal kapcsolatos információt és Sportolói igazolást a Szakszövetség főtitkárától, Hullám Dénestől lehet beszerezni. Letölthető a Szakszövetség honlapjáról is! msjjsz.fotitkar@gmail.com

Azok a versenyzők, akik nem rendelkeznek 2021 évre érvényes versenyengedéllyel, a nevezés leadásakor 3.000 Ft / 5000 Ft (versenylicencet) be tudják fizetni a helyszínen is.

COVID-19 előírások:

Versenyzői nyilatkozat szükséges!!
Maszk használata kötelező. Ez alól a küzdő és dobogón lévő versenyzők mentesülnek. A maszkról mindenki saját maga gondoskodik.
A 2m távolság megtartása kötelező a szőnyegen kívül. Kerüljük a csoportosulásokat, nincs előzetes mérlegelés és megnyitó ünnepség. A versenyzők a mérkőzés előtt a küzdőtérnél mérlegelnek.
A Rangsorversenyt nézők nélkül, a kísérők számának minimalizálásával rendezzük meg. A nézőtéren az elfoglalt székek között minden irányban kettő üres széknek kell lennie.
Határon túli klubok versenyzői nem indulhatnak.

Adatkezelési nyilatkozat:

A Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség a nevezés és a verseny lebonyolítása érdekében, valamint az előírt adatszolgáltatások teljesítése érdekében adatokat (köztük személyes adatokat is) kezel, tart nyilván. Ezt az előírásoknak megfelelően, csak és kizárólag ezen célok érdekében teszi, más célra nem használja fel.
A versenyzők a versenyre történő nevezéssel elfogadják a versenykiírásban foglaltakat, melyeket magukra nézve kötelezően betartanak!

Sérülésmentes és eredményes versenyzést kívánunk!

A verseny megnevezése: 2021 Ju-Jitsu Kartal Rangsorverseny
A verseny minősítése: rangsorverseny
A verseny időpontja: 2021. március 6. – 10:00 óra
Mérlegelés a tatamira lépés előtt.
A verseny helyszíne: Kovács László Sportcsarnok 2173 Kartal, Iskola tér 1.
Nevezési határidő: 2021. március 3. (szerda 24:00 óra)

Nevezési díj:
U16 korosztályig 2.000 Ft az első nevezés díja, 1.000 Ft a többi (Az MSJJSZ utánpótlás támogatási program folytatása mellett döntött, így minden U16 korosztályban nevező számára 2.000 Ft kedvezményt biztosít az első nevezés díjából és 1.000 Ft a többi nevezés díjából. A fenti nevezési díjak a kedvezményes díjak.)
U18 korosztálytól 6.000 Ft az első nevezés díja, 3.000 Ft a többi
A Duo System és Duo Show System versenyszámnál a páros EGY nevezési díjat fizet! Nevezési díjat a helyszínen is be lehet fizetni.
Átutalás esetén az átutalási határidő 2021. március 4. (Az utalás megjegyzésébe be kell írni: “Egyesület neve, 2021 Ju-Jitsu Kartal Rangsorverseny.” A helyszínen be kell mutatni az átutalás igazolását!)

Számlaszám: Erste Bank 11600006-0000000-83755721
Nevezés: Nevezés a Sportdata rendszeren keresztül történik. A nevezés állapotát nyomon követhetitek a Spordata felületén.
https://www.sportdata.org/…/veranstaltung_info_main.php…
Nevezés feltételei: versenyengedély, sportorvosi engedély és érvényes balesetbiztosítás Edző / Klubvezető nyilatkozata (A helyszínen kell leadni)

Részletek

Dátum:
2021.03.06.
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/348579316247671/