Nihon Tai Jitsu
Cím: 1145 Budapest, Varsó u.
Weboldal: www.nihontaijitsu.hu
Telefon: +3620-941-5622
Ezt bizonyítva, óvodás korú gyermekcsoportok, alsó és felső tagozatos iskolások és felnőttek oktatását is eredményesen végezzük egyesületünkben. A gyermekek oktatásánál a fegyelemre szoktató, mozgást koordináló, illetve mozgást javító elemek és az alapelemek ismeretére helyezzük a hangsúlyt. A szellemiség tolmácsolása ezen a szinten a harcművészeti kultúra eredetére, a mondavilág egyes elemeinek ismertetésére korlátozódik. A fiatalok sportszeretetének, versenyszellemének kialakításában, a bűnmegelőzésben, a fegyelemre szoktatásban már most is jó példákkal tudunk szolgálni.
A felnőtt oktatásnak már része az egyetemes keleti kultúra bizonyos elemeinek, a monda-, és hitvilág alapjainak tanulmányozása. A szamuráj szellemiség a “BUSHIDO” a világörökség részét képezi, melynek megismerése tagjaink számára igen fontos, hiszen ez a szellemiség hatotta át évszázadokon keresztül a japán társadalmat. E szellemiség sikerét bizonyítja a harcművészetek Európában való gyors elterjedése is. Az egyéniség fejlesztését, a hiányzó önbizalom megteremtését szolgálja a felnőtt oktatáson belül a női önvédelmi képzésünk.
Weblapunkon több területről kaphat információt a látogató.
Megismerheti programunkat, klubjainkat, mestereinket, bepillantást nyerhet eredményeinkbe is. Az egyesület várja mindazok jelentkezését, akik érdeklődnek programjaink iránt az ország több városában, és külföldi klubjainkban is.
Köszönjük a látogatást!

Vikartóczky Gusztáv egyesületi elnök