IBJJF Nyílt Európa Bajnokság – 2016

298

Nagy izgalommal tekintünk a 2016. január 20-24 között megrendezésre kerülő rangos versenyre. Az előzetes információk szerint a világ minden tájáról neveztek versenyzők. Más földrészek is érdeklődnek az európai seregszemle iránt, többek között Ausztráliából ás az USA-ból is érkeztek nevezések.

A verseny sajátossága, hogy külön-külön rendezik meg az egyes övszínek szerint megjelölt, a felkészültségi szintet jelölő divíziókban (fehér, kék, lila, barna és fekete). Tehát nem csupán súlycsoportokra, hanem versenyzői szintekre is bontják a mezőnyt. Másik érdekesség, hogy nem nemzeti válogatottak, hanem klubcsapatok, vagy a versenyre összeállított csapatok is nevezhetnek.

Több magyar csapat is delegált versenyzőket a neves sportrendezvényre. Többek között a Carlson Gracie Team is nagy létszámú csapattal indult, ahol számos külföldi versenyző neve mellett szerepelnek a magyarok. A Gracie Barra JJ csapat, és a Gracia Barra csoport soraiban is feltűnik több magyar nevező, akik tagszervezetünk, a Gracie Barra Hungary reményteli versenyzői.

Nagy izgalommal várjuk a versenyeredményeket …

HAJRÁ MAGYAROK!

További információk megtekinthetők az alábbi linkre kattintva:
http://ibjjf.org/championship/european-jiu-jitsu-ibjjf-championship/