Elnökségi Határozatok 2016EH 1/2016 (I.30.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy Gulyás Richárdot levezető elnöknek, Garamvölgyi Mihályt és Nagy Attilát jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztják.

A jelenlévők hozzájárulnak a hangfelvételhez.

EH 2/2016 (I.30.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy határozatképes az Elnökség.

EH 3/2016 (I.30.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a szakági rendszer létrehozását.

EH 4/2016 (I.30.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják az operatív testületet. [D3]

EH 5/2016 (I.30.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy minden bizottságot a közgyűlés válasszon.

EH 6/2016 (I.30.)

Főtitkár centrikus nagyon az alapszabályunk. Ki kellene ezeket a dolgokat venni belőle.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy megszavazták a módosításokat.

EH 7/2016 (I.30.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy szükség van egy adminisztrációs munkatársra.

EH 8/2016 (I.30.)

Ösztöndíjra is gondolok. Lehetőségét is tegyük bele az alapszabályzatba. Legalább csak javaslatként.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a fent nevezett javaslatot.

EH 9/2016 (I.30.)

Felügyelőbizottságunk nincs most. Versenyeztetési bizottság élén váltást határoztunk el. Kompetitív a rendszerünk, bárki jelölhet. Kell egy jelölőbizottság. Le kellene gyártani egy jelölési adatlapot. Javaslatom, hogy Pénzügyi-számviteli, vagy jogi végzettségű legyen a felügyelőbizottság.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy a fent nevezett javaslatot elfogadják

EH 1/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy Gulyás Richárdot levezető elnöknek, Garamvölgyi Mihályt jegyzőkönyvvezetőnek, Hernádi Zoltán és Pospischil Tamást jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztják.

A jelenlévők hozzájárulnak a hangfelvételhez.

EH 2/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják Kovács Károly a beszámolójátt.

EH 3/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják Garamvölgyi Mihály a beszámolótbeszámolóját.

EH 4/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják Nagy Róbert beszámolóját.

EH 5/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják, hogy az Elnök nem tudott beszámolni.

EH 6/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a Gyakorló versenyről készített fenti beszámolót.

EH 7/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a tag felvételét[D4] .

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a GGf JJIF tagságra való részvételttagságot.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a kiutazást.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják, hogy elhalasszák a Működési Szabályzattal fent nevezett kapcsolatos napirendi pontot.

EH 8/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy a versenyeztetés költségeire szerződést kötünk és a viselt költségeket átháríthatjuk a szakszövetség felé.

EH 9/2016 (IV.15.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy a versenyeztetés költségeire szerződést kötünk és a viselt költségeket átháríthatjuk a szakszövetség felé.

EH 10/2016 (IV.15.)

Elsődleges cél, hogy a gazdasági beszámolót elfogadjuk, a működésünk ne fél árbócon menjen, gazdasági vezetőnk legyen, SZMSZ koncepciót letennénk.

2015 évről minden bizottság be tudjon számolni, és az elnökség is beszámoljon a tevékenységekről. Alapszabály módosításokat szavazzuk meg most, hogy ne kelljen hozzá nyúlni többet. Forráshiányt küzdjük le. Jelölteket küldjetek el nekünk. Május végéig el kell fogadni a gazdasági beszámolónkat.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a fenti koncepciót.

EH 11/2016 (IV.15.)

Bizottságok éves beszámolója a jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elnapolják a Bizottságok éves beszámolójaára kiírt fent nevezett napirendi pontot.