Elnökségi Határozatok 2015EH 1/2015 (XII.19.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy Gulyás Richárdot levezető elnöknek, Garamvölgyi Mihályt jegyzőkönyvvezetőnek, Tuseják Lászlót és Muzsai Istvánt jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztják.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják az ügyrendi szavazatot.

EH 2/2015 (XII.19.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják az elnöki beszámolót.

EH 3/2015 (XII.19.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy a Budapesti Búdó Budo és Mozgásművészeti Egyesületet felveszik tagként.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy a Magyarország…… Ju jitsu [D1] egyesületet is elfogadják.

EH 4/2015 (XII.19.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy a versenyeink bekerülnek a versenynaptárba.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy Május 28. napját elfogadják gyakorló versenynek.

Nem mindegy a kabát és a gomb viszonya. Van egy fajta számlaforgalom, ide lehetne hozni a legjobb könyvvizsgálót, de nincs értelme. A lényeg, hogy védelmet biztosítson.  Ezekre kellene egy vérprofi, aki tisztában van ezekkel a dolgokkal. Ügyrendünket az alapszabállyal összhangban ezek mentén kívánjuk megvalósítani. 2 héten belül én összeállítok egy ügyrendet[D2]

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy elfogadják a fent megbeszélteket.

EH 5/2015 (XII.19.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy felhatalmazást adnak arra, hogy egy külsős személy segítsen a gazdasági munkákban.

EH 6/2015 (XII.19.)

Összefoglalva 2 lényeges pont fogalmazódott meg. Alapszabályban a koherenciát biztosítani kell. Az állandó bizottságokat hagyjuk meg a közgyűlés hatáskörébe, de az elnökség a sürgős feladatok ellátására rendelkezzen azzal a jogosultsággal, hogy ideiglenes bizottságot hoz létre

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy ezt az elvet elfogadják.

EH 7/2015 (XII.19.)

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy 2015- re nem kell könyvvizsgáló.

A jelenlévők egyhangúan (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) úgy határoztak, hogy 2016-ra szeretnének könyvvizsgálót.