MEGTÖRTÉNT A NEVEZÉSEK ÖSSZESÍTÉSE

326

Jól vizsgázott az elektronikus, online nevezési rendszer, ez elnökünk elégedett az “éles” alkalmazással. Érthető, hiszen az új nevezési-sorsolási rendszer segítségével már közel egy héttel a nevezés előtt lezárultak a sorsolások, párosítások.

Elnökünk így vélekedik:

“Rugalmas, gyors és modern az új rendszer. Nagy reményeket fűztünk az egyedülálló fejlesztéshez, az online rendszerhez. Apróbb továbbfejlesztések, kiegészítések után élvonalbeli nevezési-sorsolási szisztéma lesz a miénk.

Szakszövetségünk sokat ad az innovációra, melynek ez is egy lényeges állomása volt. Természetesen a fejlesztések folytatódnak tovább, nem állhatunk meg. Tervezzzük az elektronikus, online versenyzői licenc-nyilvántartást, a plasztikkártyás regisztrációs és nyilvántartási rendszert is.”

Szakszövetségünk első embere a nevezésekkel is elégedett:

“Összesen 21 egyesület 180 versenyzője adta le nevezést az ország minden részéről. Összesen több mint 400 nevezést adtak le a különböző divíziókban. Különösen elégedettek lehetünk a számokkal, ha azt nézzük, hogy több nagy hasonló verseny lesz ezen a napon, melyek ugyanazokat a versenyzőket, klubokat célozzák meg. Ráadásul az egyik tagszervezetünknek, a Magyarországi Brazil Jiujitsu Szövetségnek mindössze egy héttel később lesz a hagyományos bajnoksága, így tőlük nem nevezett most senki.”

Megtudhattunk néhány apróságot a verseny részleteiből is:

A verseny 4 páston fog zajlani. A versenyzők, edzők és a nézők eligazodását kivetítő fogja segíteni. A versenyre kiérkezik az országos sport média több képviselője, és beszámolók készülnek a versenyről. A weboldalunkon online közvetítjük a pástokon zajló eseményeket.

Nagy érdeklődéssel várom az egész versenyt, de két esemény különös izgalommal tölt el. Az egyik az idén útjára bocsátott vándorkupa, melyre 10 fős csapatok nevezhetnek. A másik az ún. “OPEN” küzdelmi számok, ahol súlycsoport és korcsoport nélkül benevezhet a 18 évet betöltött, saját divíziójában az első 3 helyen végző versenyző.”

Gratulálunk a szervezőknek, és kívánunk mindenkinek jó, eredményes versenyzést!