I. Fighting és Duó Kongresszus, 2020.08.15 – Meghívó

250

Tisztelt Tagszervezetink! Tisztelt Tagjaink! Tisztelt Edzők! Tisztelt Versenyzők!

Elérkezett az idő, hogy az egyes szakágak munkáját magasabb szinten, közösen folytassuk. Ennek érdekében szakáganként fogunk kongresszust tartani, azzal a céllal, hogy közösen határozzuk meg az adott szakág problémáit, azok megoldásait, jövőjét, a közös képzéseket, együttműködési lehetőségeket, anyag és szaktudás igényét, és miden olyan dolgot, amely megalapozza a következő időszak minél jobb, színvonalasabb működését.

Mivel a ne waza háza tája magasan szervezett, ezért most első körben a Fighting és a Duo szakág tagjait szeretném egy találkozóra invitálni, ahol szeretettel várok minden mestert, edzőt, versenyzőt és bírót, aki úgy érzi, hogy véleményével és munkájával befolyásolni szeretné a hazai ju jitsu alakulását előítéletek és ellentétek nélkül.

Ezért várlak benneteket 2020. augusztus 15.-én (szombat) 10-15 óra között a BBME Központi Terem Dojo-ban (1024 Bp., Fekete Sas u. 5. szám).

Mivel a kongresszus a Dojo-ban kerül megrendezésre, ezért kérek mindenkit a kényelmes ruházat viselésére.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet kérek megtenni a chiryu.hungary@gmail.com email címen.

Ugyan erre a címre várom az általatok fontosnak tartott témákat (2020. augusztus 10.-ig), melyek megbeszélését a Kongresszuson lényegesnek tartotok. A határidő lezártát követően kiküldöm a regisztrált résztvevők részére az esemény témáinak listáját is.

Várom megtisztelő jelenléteteket!

Tisztelettel,

 

Ziegler Csaba