HKR 2020/2

36

 

 

Ismét jelentkezünk híreinkkel és a háttérben folyó munkákról szóló beszámolóinkkal a Ju-Jitsu világából. A koronavírusjárvány második hullámának még nem látjuk a végét, de lehetőségeinkhez mérten tovább dolgozunk és tervezünk, mert ha nem is tudjuk pontosan mikor, de újra be fog indulni a sportélet és vele a Jitsu is!!!

Pályázatok 

6.000.000 Ft támogatást nyertünk a Feltörekvő Sportágak Utánpótlás Fejlesztése néven kiírt EMMI pályázaton! A fenti EMMI program korábbi ütemének elszámolása folyamatban van, illetve új pályázatot adtunk be a Bethlen Gábor alapnál, bízunk benne, hogy ez is sikeres lesz.

Sportegészségügyi eszközbeszerzések 

A Doppingellenes és Sportegészségügyi Bizottságnak sok feladata (hivatalos jelentések, beszámolók az OSEI és a HUNADO felé; egészségügyi védőfelszerelések, anyagok beszerzése az MSJJSZ rendezvényekhez) volt ebben az évben és szerencsére nem a doppingesetek miatt. Jövőre már bizonyosan rendelkezésre fog állni a koronavírus elleni vakcina, de a szigorú egészségügyi előírások és higiéniás kellékek megmaradnak. Az e téren eszközölt beszerzések biztosítják, hogy 2021-ben felkészülten várjuk a sportélet újra indulását.  

Tatami és eszközbeszerzések

Pályázati forrásaink egy részét eszközbeszerzésre fordítottuk, mivel csak egy versenyt tudtunk megrendezni ebben az évben. A versenyekhez szükséges monitorok, laptopok, bútorok mellett 400 nm új versenytatami került a szakszövetség birtokába! A mostani beszerzésekkel az volt a célunk, hogy sokkal jobb minőségű rendezvényekkel tudjunk rendezni 2021-ben.  

PR képek 

Muzsai István közreműködésével tűélességű, stúdió fotókat tudtunk készíteni, melyeket kiadványainkhoz, illetve marketing anyagaikhoz fogunk majd felhasználni. PR nélkül nem lehet, ehhez pedig minőségi tartalmak szükségesek, ezért e téren is előre léptünk. A képek mellett egy profi fényképezőgéppel is gazdagodott a szervezet, hogy a rendezvényeinken és a nemzetközi versenyeken is kiváló minőségű fotók és videók készülhessenek.  

2021-es eseménynaptár

Elkészült a 2021-es év versenynaptár! Természetesen minden rendezvényt a hatályos egészségügyi szabályzásoknak megfelelően fogunk megszervezni és bízunk benne, hogy a járványt fokozatosan magunk mögött fogjuk tudni.

2021 tervezett eseményei:

március 20.  – Jászapáti Rangsorverseny
április 3. – Budapest – Jitsu Ünnepe (jitsu workshop és válogatott keretedzés)
április 17-18. – Budapest Rangsorverseny
május 15. – Budapest – Ju-Jitsu Diákolimpia 
május 22. – Budapest – válogatott keretedzés és szeminárium
július 8-11. – Balatonfenyves – Nyári tábor 
szeptember 11. – Siófok Rangsorverseny
október 9. – Hatvan Rangsorverseny 
október 16. – Budapest – válogatott  keretedzés és szeminárium 
november 6. – Budapest – válogatott  keretedzés és szeminárium 
december 11. – Mogyoród – Ju-Jitsu Magyar Bajnokság

Alapszabály módosítás

A szeptemberi közgyűlésen elfogadott, új egységes szerkezetbe foglalt Alapszabályt hiánypótlás nélkül elfogadta a Fővárosi Törvényszék. Alapszabályunk több ponton módosításra és aktualizálásra szorult, az ehhez szükséges hosszas előkészítő munkára pedig a járványhelyzet adott lehetőséget.