3. Budapest Open és U12-U14 Európa Kupa

804

Tisztelt Tagszervezeteink! Tisztelt Mesterek!

Bár már a tárgyalások egy ideje húzódtak, így sejteni lehetett, hogy esélyesek lehetünk egy nemzetközi pontszerző verseny megrendezésére.

A múlt héten a magyar bírói gárda tagjaként részt vettem a 2019 évi German Open JJIF Világrangsorpont-szerző versenyen, ahol aláírásra került az egyezmény, mely szerint a 2020 évi Budapest Open versennyel együtt hazánk rendezhet Európa Kupát U12, U14 korosztályok számára.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a hazai sport jitsu történetében először rendezhetünk olyan Európai nemzetközi versenyt, mely rangsorpont szerző és az Európai U12-U14 korosztály válogatottjai vehetnek részt rajta.

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a siker a szakszövetség megalakulása óta mindannyiunk által elvégzett, közös munka eredménye. Köszönet érte mindenkinek, aki akár a MSJJSZ eddigi vezetésében, akár ezen kívül részt vett a feladataink előre mozdításában.

A rendezvény szervezésében és sikeres lebonyolításához nagy összefogásra lesz szükségünk, de biztos vagyok benne, hogy versenyzőink eredményei méltó kárpótlásul szolgálhatnak a befektetett energiákért és jó alapot adnak annak a célnak az eléréséhez, hogy néhány éven belül hazai rendezésű versenyen nyerhessenek harcosaink világbajnoki címeket felnőtt korosztályban is.