2018. évi kvalifikációs lista

371

Tisztelt Versenyzők, Edzők, Mesterek!

Elkészült a 2018-as versenyévad kvalifikációs listája.
Rövid értelmezése:

– Az EB/VB versenyekhez kettős kvalifikáció szükséges. Az elsődleges kvalifikációt a 2017-es JJ Magyar Bajnokságon lehetett megszerezni. A másodlagos kvalifikációért 2018. április 7-én, a Budapest Open & Ju-Jitsu Magyar Kupabajnokságon kell teljesíteni.

– Az utánpótláskorú versenyzők U18-U21 VB és U15 EB kvalifikációja a 2017-es JJ Magyar Bajnokságon lezárult. Nekik már nem kell több versenyen indulniuk a kvalifikációért.

– Az U15 Világkupára (Athén) a kvalifikációt a Budapest Open & JJ Magyar Kupabajnokságon április 7-én lehet megszerezni.

– Az U18-U21 EB-re (Bologna) a másodlagos kvalifikációt a Budapest Open & JJ Magyar Kupabajnokságon április 7-én lehet megszerezni.

– Az U21+ / Masters EB-re és a JJIF Világbajnokságra a másodlagos kvalifikációt a Budapest Open & JJ Magyar Kupabajnokságon április 7-én lehet megszerezni.

FONTOS!
– A lista nem azt jelenti, hogy a listán szereplő minden versenyző részt vesz a megjelölt nemzetközi versenyen. A kvalifikáció sorsáról a Szövetségi kapitány (Spalovszky Csaba) dönt! A lista nem végleges és nem teljes! A Ju-Jitsu Magyar Válogatott tagjai (“A” minősítésű versenyzők) értelemszerűen előnyt élveznek a kiutazást illetően.

– A kvalifikációhoz és a válogatottba kerüléshez alapfeltétel, hogy a sportoló IGAZOLT versenyző legyen. Ez azt jelenti, hogy a klubja tagja kell legyen a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetségnek és rendelkezzen versenylicenccel.

– A versenyzővel a Szakszövetségnek előzetesen sportszerződést kell kötnie.

A felmerülő kérdésekben információt Spalovszky Csaba Szövetségi kapitánytól és Garamvölgyi Mihály főtitkártól lehet kérni. Természetesen továbbra is állok a rendelkezésetekre!

A listát a Dokumentumok menüben találjátok!

Nagy Róbert
Versenybizottság elnöke