Aktualitások

Budapest Bajnokság versenykiírás

A verseny megnevezése: 2020 Ju-Jitsu Budapest Bajnokság

A verseny minősítése: rangsorverseny

A verseny időpontja: 2020. február 8-9. 10 óra

Mérlegelés 8:00 órától 9:30-ig

A verseny helyszíne: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 33/c  – Sportkastély

Nevezési határidő: 2020. február 4. (kedd 24:00 óra)

Nevezési díj: 

  • U8-U16 korosztályoknak ingyenes, ha rendelkeznek a Szakszövetséggel megkötött szerződéssel.
  • U8-U16 korosztályoknak minden versenyszámban 2.000 Ft, ha a Magyar Grappling Szövetség versenyén is neveznek!
  • U8-U16 korosztályoknak az első nevezés 4.000 Ft a további nevezés 2.000 Ft, ha kizárólag a MSJJSZ versenyre neveznek.
  • U18 és felette levő kategóriákban az első nevezés 6.000 Ft további versenyszámokban  3.000 Ft, ha kizárólag a MSJJSZ versenyre neveznek.
  • U18 és felette korosztályoknak minden versenyszámban 3.000 Ft, ha a Magyar Grappling Szövetség versenyén is neveznek!

A nevezési díjat a helyszínen is ki lehet fizetni. 

A nevezési díjat át is utalhatjátok február 5-ig. A megjegyzés rovatba kerüljön bele az “Egyesület neve – 2020 Budapest Bajnokság nevezési díja”

A számlaszám: Erste Bank 11600006-0000000-83755721

Azok a versenyzők, akik nem rendelkeznek a 2020 évre érvényes versenyengedéllyel, a helyszínen befizethetik a 5.000 Ft licencdíjat. A nyomtatvány itt letölthető. Információt Hullám Dénes főtitkártól kérhettek: msjjsz.fotitkar@gmail.com

Nevezés leadása:

A nevezés állapotát nyomon követhetitek:

Versenyszámok: 

  • Jiu-Jitsu Ne Waza System
  • No Gi Jiu-Jitsu
  • Ju-Jitsu Fighting System
  • Duo System, Duo Show System

Ruházat: Gi versenyszámoknál fehér színű judo/ju-jitsu gi piros és kék övvel.

No Gi versenyszámoknál passzos ruházat (rasguard)

Védőfelszerelés: Fighting System – előírásos seiken védő, lábvédő (piros/kék)

Nőknél mellvédő, férfiaknál altestvédő és fogvédő ajánlott

(kivéve Ne Waza)

FONTOS KÖZLEMÉNY

Tisztelt Tagszervezeteink!

Pár héttel ez előtt adtam hírt arról, hogy sikeresen pályáztunk 9.6 millió forint összegre, melyet az utánpótlásra fordíthatunk különböző programok megvalósításával.

A programban a nevezési díjakat tudjuk támogatni versenyzőinknek az U16 korosztályig bezárólag. Célunk, hogy versenyzőink alacsonyabb nevezési díjak mellett, minél több versenyen tudjanak elindulni és nőjön versenyzői rutinjuk, tudásuk.

Ez tényszerűen azt jelenti, hogy a hazai rendezésű rangsorpontot adó versenyeinken indulók versenyenként 3000 Ft támogatásban részesülhetnek.

Ez összesen, versenyzőnként 18.000 Ft támogatást jelent 1 év alatt, melyet a klubnak kell elszámolnia a versenyen történő regisztráció alkalmával.

Ehhez nélkülözhetetlen, hogy a versenyzőt indító klub együttműködési megállapodást írjon alá a szakszövetséggel és minden versenyre az elszámoláshoz nélkülözhetetlen elszámoló ívet hozza magával kitöltve.

Azok a klubok, akik ebbe a támogatási programba szeretnének bekapcsolódni, jelentkezzenek Hullám Dénes főtitkár email címén (msjjsz.fotitkar@gmail.com), hogy el tudjuk kezdeni a jogi háttér megteremtését.

A program jelenlegi szakasza 2019 július 1 és 2020 június 30. közötti időszakot öleli fel. Ez azt jelenti, hogy a siófoki és a kartali nevezések után is el fogjuk tudni számolni a nevezési díjak támogatását minden szükséges dokumentum leadása után, átutalással a szervezet bankszámlájára.

A tagszervezetek visszajelzéseit várom 2020. 02. 01-ig (szerdáig), hogy a Budapest Bajnokságon zökkenőmentesen folyhasson a regisztráció folyamán az elszámolás is. Azok a tagszervezetek, akik a Budapest  Bajnokságig  rendezik a szükséges papírokat, már a támogatással csökkentett nevezési díjakat fizethetik be.